annavanrijn.nl

Lichamelijke opvoeding

Physical Education, PE of zoals bij velen bekend als gym. Onze school heeft het allemaal. Op het Anna van Rijn krijg je 2x per week gym. Wij maken gebruik van diverse sportaccommodaties om onze lessen te verzorgen. Wat dacht je van de sportvelden van Vreeswijk (10 minuten fietsen van school) onze 4 gymzalen en een fitnessruimte. Daarnaast nog andere externe locaties waar we sport specifieke onderdelen als bijvoorbeeld dans, skiën en tennis aanbieden.
Naast de reguliere gymlessen zijn er ook keuzelessen waarin je extra kunt komen sporten. Heb je moeite op motorisch vlak, of wil je gewoon extra sporten? We bieden het beiden aan. Wil je meer informatie? Of live meekijken met één van de LO lessen? Klik hiernaast op de links of bekijk de video's/foto's onder aan deze pagina. Veel kijk-/sportplezier!

In het filmpje zien jullie ''De sport challenge week 1 Anna van Rijn''. Daarin zijn 4 week challenges te zien. Deze challenges zijn gebruikt door de leerlingen in het voorjaar toen de scholen net dicht gingen i.v.m. met Corona. Doe je mee aan de challenges?  

Kies een challenge;  
1). De bal zolang mogelijk op je vinger laten draaien.  
2). Zolang mogelijk jongleren met tennisballen/jongleerballen etc. 
3). Zo vaak mogelijk de bal hooghouden. 
4). Zoveel mogelijk trap treden op dansen via voorbeeld dansje. 

Kom maar eens live meekijken in onze gymzaal of om even een-op-een met een gymdocent te spreken. Tot zo!
 

www.annavanrijn.nl
030 604 09 00
info@annavanrijn.nl